Studio D A P forma part del consorci Boele of Eesteren / Visser Smit construction, encarregat del disseny del projecte per a the regional development of the Spuikwartier district, amb els arquitectes Patrick Fransen de NOAHH architects office | Network Oriented Architecture i Jo Coenen Architects & Planners.

El pla integral comprèn el desenvolupament del nou complex cultural i educacional, el qual allotjarà la Residentie Orkest, la Nederlands Danstheater, la Dans- en Muziekcentrum Den Haag Foundation i el Royal Conservatory.

El porjecte inclourà una sala sinfònica per a 1,500 seients, un teatre de dansa per a 1,300 seients amb fossat d’orquestra, una sala de música de cambra i una sala d’assaig per a grans orquestres. Igualment, núltiples estudis de gravació i mastering, sales d’assaig individual, etc.

L’edifici també inclourà apartaments, un hotel, botigues comercials i una zona d’aparcament amb capacitat per a 1.500 bicicletes.

Studio D A P s’encarrega de l’acústica interna de totes les sales del projecte dedicades a la música, el teatre i la dansa.